forex trading logo

eTwinning

Εργασίες μαθητών

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Σύλλογος γονέων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 00:00

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας:


  • Πρόεδρος: Καλαϊτζίδης Στυλιανός
  • Αντιπρόεδρος:  Εμμανουήλ Γεώργιος
  • Γραμματέας:     Πεγιά Ειρήνη
  • Ταμίας:            Σαράφη Ευαγγελία
  • Μέλη:         Πασιά Μανουέλα
  • Μέλη:         Αποστολοπούλου Μαρία
  • Μέλη:         Νικολάου Αικατερίνη
  • Αν. Μέλος:  Τσερβελή Άννα
  • Αν. Μέλος:  Φαρδογιάννη Σουλτάνα
  • Αν. Μέλος:   Τρικκαλιώτης Γεώργιος

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή


Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ευγενική δωρεά σημαντικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού - ενός (1) προβολέα (projector), τεσσάρων (4) κεντρικών μονάδων και δύο (2) οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών - στο σχολείο μας, στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας μας και της υποστήριξης, από την πλευρά του, του εκπαιδευτικού μας έργου.

Η αξιόλογη αυτή δωρεά αποτελεί πολύτιμη και έμπρακτη συμβολή στην υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας και στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Συνιστά δείγμα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και συνέπειας του θεσμικού ρόλου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ιδιαίτερα σ΄αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς και ανεκτίμητη πράξη αναγνώρισης της συλλογικής προσπάθειας γονέων-κηδεμόνων και εκπαιδευτικών για την υποστήριξη των υποδομών ενός σύγχρονα εξοπλισμένου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και τους καθηγητές που ενισχύει και αναβαθμίζει το ρόλο και το σχεδιασμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, κ. Κωστάρα Κωνσταντίνο, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Καλαϊτζίδη Στέλιο, κ. Αναγνώστου Φανή, κ. Τσερβελή Άννα, κ. Σαράφη Ευαγγελία, κ. Μήλιου Άννα, κ. Δημητρακούδη Μαρία, κ. Πασπαλά Παναγιώτα, κ. Λάναρη Αναστασία και κ. Ξενίδου Γεωργία, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και τις ενέργειές τους.

Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας που στηρίζουν με τη σειρά τους το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου τους.

 


Ο Διευθυντής

ΜSc Πασπαλάς Σταμάτης

Φυσικής Αγωγής

 

 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή

Με αφορμή την πρόσφατη γενναιόδωρη προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, ως συνέχεια της διαρκούς αποτελεσματικής συνδρομής του, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου. Ο εμπλουτισμός του Σχολείου με το lap top, συντελεί στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και στην ενίσχυση της κοινής μας προσπάθειας για την πραγμάτωση ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού οράματος.

Αναγνωρίζουμε ότι η δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι καθοριστική για τη λειτουργία του Σχολείου και επισημαίνουμε ιδιαιτέρως  και την κοινωνική προσφορά που επιδεικνύει ο Σύλλογός σας για μέλη του που για οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται σε κατάσταση αδυναμίας. Ο Σύλλογός σας πάντοτε επιδεικνύει ενδιαφέρον και ενισχύει με τη συνδρομή του το έργο του Σχολείου. Σημειώνουμε παράλληλα ότι κάθε κίνηση και πρωτοβουλία μας θεμελιώνεται στην πίστη ότι με το ομαδικό πνεύμα, τη χρηστή διοίκηση, το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων και την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών, μπορούμε να συμβάλουμε στην επίτευξη υψηλών παιδαγωγικών στόχων και στην ανύψωση του μορφωτικού επιπέδου των μαθητών.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχεια της σχολικής χρονιάς και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας.

Ο Διευθυντής

ΜSc Πασπαλάς Σταμάτης

Φυσικής Αγωγής

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 15:40
 

Βιβλίο επισκεπτών

Ψηφοφορία

Η γνώμη σας για το site
 

Ημερολόγιο

May 2024
S M T W T F S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1



Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Lonex host NTChosting.com Valid XHTML and CSS.